burger
MENU

Onze merkbelofte

Onze merkbelofte is: “Focus op jouw gezondheid en prestaties.”

Onze visie

Vitaliteitscentrum Papendal is erop gericht consumenten (sporters en niet-sporters) en organisaties te ondersteunen in het bereiken van het hoogste potentieel in gezondheid, duurzame inzetbaarheid en (sport)prestaties. Wij creëren innovatieve oplossingen en streven naar service van topsportniveau die voor iedereen toegankelijk is.

Daarmee biedt Vitaliteitscentrum Papendal de mogelijkheid om dankzij een persoonlijke aanpak, begeleiding en educatie, meer grip te krijgen op de gezondheid en prestaties. Vitaliteitscentrum Papendal is hét vitaliteitscentrum in Nederland waar de brede expertise van de zorgprofessionals van Sport Medisch Centrum Papendal ook ingezet wordt voor een gezonde leefstijl, vitaliteit en duurzame inzetbaarheid van consumenten en organisaties.

Onze jarenlange kennis en kunde is zowel digitaal als in de vestigingen van ons vitaliteitscentrum beschikbaar voor iedereen met focus op zijn of haar gezondheid en prestaties. Vitaliteitscentrum Papendal verzorgt zowel fysieke als digitale dienstverlening rondom vitaliteit voor consumenten en organisaties.

Ons verhaal

Stukken uit het interview? Later linken naar paper.

  • thuiswinkelwaarborg
  • NOC NSF
  • SCAS gecertificeerd
  • CTO Papendal
  • High Performance Partner