img

Behandelingen

In ons multidisciplinair behandelcentrum, gevestigd in regio Arnhem en Nijmegen, bieden wij uiteenlopende zorg die wordt aangeboden door onder andere sportartsen, fysiotherapeuten, sportcardiologen, diëtisten en bewegingswetenschappers. Een team dat garant staat voor een integrale totaalaanpak. Samen houden wij mensen in beweging.

 

img

Fysiotherapie

Onze fysiotherapeuten zijn gespecialiseerd op het gebied van houding en bewegen. Zij behandelen mensen die in het dagelijkse leven belemmerd worden bij het bewegen. We hebben veel expertise in huis die beschikbaar is voor iedereen van jong tot oud! Of je nu een fanatiek sporter bent, 50+ of niet aan sport doet. Of je nu last hebt van artrose, lage rugpijn, een frozen shoulder of een tennisarm: bij ons is iedereen welkom!

Lees alles over fysiotherapie

img

Sportgeneeskunde

Heb je klachten tijdens het sporten? Blessures zoals bijvoorbeeld pijn aan de knie, enkel of rug? Of heb je inspanningshoofdpijn, onbegrepen prestatiedaling, benauwdheid of pijn op de borst? Een sportarts van Sport Medisch Centrum Papendal heeft de kennis en expertise op topsportniveau om dit aan te pakken.

Lees alles over sportgeneeskunde

img

Sportcardiologie

Heb je klachten of vragen over je hart en verantwoord sporten? Kom dan naar het consult bij de sportcardioloog van Sport Medisch Centrum Papendal. In samenwerking met het Hartcentrum van het Academisch Medisch Centrum in Amsterdam heeft Sport Medisch Centrum Papendal wekelijks een spreekuur over sportcardiologie.

Lees alles over sportcardiologie

img

Aanvullende begeleiding

Bij Sport Medisch Centrum Papendal is het mogelijk te trainen onder aanvullende begeleiding. Deze functionele trainingen zijn geschikt voor mensen die met persoonlijke begeleiding hun eigen doel willen halen. In deze trainingen die – afhankelijk van de soort training –individueel of met 2 personen zijn, word je optimaal begeleid in onze oefenruimte. Je krijgt maximale aandacht en het programma wordt elke training op jouw persoonlijke niveau afgestemd. Ook kun je voedingsadvies, sportmassage, zooltjes en trainingsadvies krijgen.

Lees alles over aanvullende begeleiding

img

Tarieven en vergoedingen

Zoek je informatie over onze tarieven en vergoedingen van behandelingen fysiotherapie, sportgeneeskunde, sportcardiologie en aanvullende begeleiding?

Meer informatie

Ingeborg Opschoor

Secretaresse

Afspraak maken

Meer weten?

Neem gerust contact met ons op als je een vraag hebt over de diverse behandelingen. Wij staan je graag te woord. Of maak meteen een afspraak.

Maak vast kennis met enkele experts

Tjeerd de Vries

Sportarts

Lees meer

Floortje Gierman

Sportfysiotherapeute

Lees meer

Jules van de Veen

Sportfysiotherapeut, registerpodoloog

Lees meer

Vestiging waar je behandeld kunt worden

Apeldoorn

Lees meer

Arnhem Papendal (hoofdvestiging)

Lees meer

Arnhem Rijnstate

Lees meer

Arnhem-Oost Sportlokaal

Lees meer

Arnhem-Zuid Gelredome

Lees meer

Beuningen

Lees meer

Beuningen Speijers Sport

Lees meer

Elst Rijnstate

Lees meer

Nijmegen

Lees meer

Zevenaar Rijnstate

Lees meer
  • thuiswinkelwaarborg
  • Federatie
  • VSG
  • Keurmerk fysiotherapie
  • NOC NSF
  • SCAS gecertificeerd
  • CTO Papendal
  • High Performance Partner
  • de Fysiotherapeut