Digitale zorg

Onze digitale zorg geeft jou duidelijkheid

Steeds meer mensen gaan voor herstel van blessures en klachten op zoek naar hulp en informatie op het internet. Het internet staat echter vol met informatie. De informatie is vaak ingewikkeld en tegenstrijdig. Hoe weet je nu of de informatie op jou van toepassing is? En hoe ga je deze gebruiken om je blessure of klacht op te lossen?

Onze digitale zorg geeft jou duidelijkheid. Met concrete en heldere informatie weet jij precies wat je moet doen om zelf je blessure of klacht aan te pakken. Zo werk je toe naar pijnvrije houding, beweging of sport.

Digitale zorg bij jou thuis

In onze digitale zelfzorgproducten vind je uitgebreide adviezen, tips en oefeningen in zowel beeld als geluid. Je krijgt de handvatten waar je direct mee aan de slag kunt. Zo werk je eenvoudig vanuit huis zelfstandig aan je herstel. En kom je er niet uit, dan kun je altijd één van onze fysiotherapeuten via video raadplegen.

Wij zijn voor iedereen toegankelijk

Woon je niet bij ons in de buurt of wil je niet gelijk naar een fysiotherapeut of arts? Wij vinden het belangrijk dat iedereen dankzij juiste informatie zijn of haar gezondheidsklachten kan oplossen. Via onze digitale zorg heeft iedereen toegang tot onze expertise en topsportservice.

Zorgvuldig ontwikkeld door ons Kennis- en Innovatiecentrum

Onze digitale zorg wordt zorgvuldig ontwikkeld door ons Kennis- en Innovatiecentrum in samenwerking met onze senior fysiotherapeuten en sportartsen. Daarbij maakt het Kennis- en Innovatiecentrum gebruik van de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Eén van de belangrijke doelen van het Kennis- en Innovatiecentrum is het zo goed mogelijk vertalen van onze kennis, vaardigheden en succeservaring naar optimale zorg en dus ook digitale zorgproducten.

We hebben sinds een aantal jaren ervaring met digitale zorg in de vorm van videoconsulten, oefeningen via een app en digitale voorlichting. Onze cliënten en patiënten geven aan het prettig te vinden om ook op afstand begeleiding en advies van onze zorgprofessionals te krijgen. Daarnaast zien we dat steeds meer mensen de informatieve blogs op onze website lezen en op deze wijze actief op zoek zijn naar informatie over hun klachten. Vanwege de toenemende behoefte van patiënten om onze expertise online te raadplegen, zijn we begonnen met het verlenen van digitale zorg. Al onze digitale zorgproducten zijn terug te vinden in onze webwinkel.

Meer weten?

Wil je meer weten over onze digitale zorg? Neem gerust contact met ons op via klantenservice@smcp.nl.

  • thuiswinkelwaarborg
  • Federatie
  • VSG
  • Keurmerk fysiotherapie
  • NOC NSF
  • SCAS gecertificeerd
  • CTO Papendal
  • High Performance Partner
  • de Fysiotherapeut