Algemene fysiotherapie

Onze fysiotherapeuten zijn gespecialiseerd op het gebied van houding en bewegen. Zij behandelen mensen die in het dagelijkse leven belemmerd worden bij het bewegen. We hebben veel expertise in huis die beschikbaar is voor iedereen van jong tot oud! Of je nu een fanatiek sporter bent of 50+ en niet aan sport doet. Of je nu last hebt van artrose, lage rugpijn, een frozen shoulder of een tennisarm: bij ons is iedereen welkom!

De fysiotherapeut

De algemeen fysiotherapeut behandelt patiënten individueel of in groepen. Hij gaat samen met je aan het werk om zo snel en zo goed mogelijk resultaat te behalen. Een behandeling start met een intake en het stellen van een diagnose. Daarna volgt een plan van aanpak om de klachten te verhelpen en in de toekomst te voorkomen.

Wil je graag een consult met een fysiotherapeut van Sport Medisch Centrum Papendal (SMCP), maar woon je niet in de buurt of wil je liever nog geen fysiek consult? Koop dan nu ons ‘Vraag het de fysiotherapeut’ product.

Koop het product ‘vraag het de fysiotherapeut’

Behandelplan

Bij het opstellen van een behandelplan kijkt hij/zij samen met jou naar je wensen, je lichamelijke situatie en jouw mogelijkheden. De behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit oefentherapie, dry needling, manuele therapie en/of medical taping. De behandeling en oefeningen van de fysio zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk weer optimaal kunt bewegen. Onder online oefenprogramma vind je oefeningen die je kunt doen onder begeleiding van een van onze fysiotherapeuten. Ook voor preventief advies en behandeling kun je terecht bij de algemeen fysiotherapeut.

Fysiotherapie Nijmegen

Sport Medisch Centrum Papendal is ook gevestigd in regio Nijmegen. Zoek je een fysiotherapeut in Nijmegen? Kijk dan op onze vestigingspagina Sportgeneeskunde en Fysiotherapie Nijmegen. Zoek je een fysiotherapeut in Beuningen? Kijk dan op onze vestigingspagina Fysiotherapie Beuningen of Fysiotherapie Beuningen Speijers Sport.

Tarieven en vergoedingen

Afhankelijk van de verwijzing en de aard van de klacht wordt algemene fysiotherapie vergoed uit je aanvullende zorgverzekering en/of basisverzekering. Sport Medisch Centrum Papendal heeft met veel verzekeraars een overeenkomst afgesloten. Als wij geen overeenkomst met je zorgverzekeraar hebben of je bent niet of onvoldoende aanvullend verzekerd, dan zijn de kosten voor je eigen rekening. Check voor de zekerheid altijd met je eigen zorgverzekeraar wat er vergoed wordt in jouw specifieke situatie.

Lees meer over tarieven & vergoedingen

Nathalie Kleijn

Secretaresse

Afspraak maken

Meer weten?

Neem gerust contact met ons op als je een vraag hebt over algemene fysiotherapie. Wij staan je graag te woord. Of begin meteen en maak nu een afspraak.

Experts die je zouden kunnen begeleiden bij algemene fysiotherapie

André Timmerman

Sportfysiotherapeut

Lees meer

Beate Dejaco

Sportfysiotherapeute, manueel therapeute, projectmedewerker Kennis- en Innovatiecentrum, intern coach

Lees meer

Jeroen Marks

Fysiotherapeut

Lees meer

Onze vestigingen waar je terecht kunt voor algemene fysiotherapie

Arnhem-Oost Sportlokaal

Lees meer

Arnhem-Zuid Gelredome

Lees meer

Arnhem Papendal (hoofdvestiging)

Lees meer

Arnhem Rijnstate

Lees meer

Beuningen

Lees meer

Beuningen Speijers Sport

Lees meer

Elst Rijnstate

Lees meer

Heteren Sjabbens Sports & Health

Lees meer

Nijmegen

Lees meer
  • thuiswinkelwaarborg
  • Federatie
  • VSG
  • Keurmerk fysiotherapie
  • NOC NSF
  • SCAS gecertificeerd
  • CTO Papendal
  • High Performance Partner
  • de Fysiotherapeut