img

Een slepende blessure

“Ondernemen en sporten zijn mijn passie en uitlaatklep. Het is voor mij belangrijk dat ik vitaal en fysiek fit blijf, zodat ik continu kan blijven presteren.”

Maarten de Bruin, webdesigner en ondernemer

Snowboardongeluk

Maarten is een jonge ondernemer. Bouwt mooie websites met een klein team onder de naam StylishWeb. Is sportief en sociaal, dus naast de vele uren die hij maakt voor zijn eigen zaak, brengt hij graag tijd door met vriendin, vrienden en op het voetbalveld. Maarten houdt wel van wat avontuur en een weekendje snowboarden eindigde wat minder fortuinlijk: op een dag met slecht zicht kreeg hij een ongeluk en brak zijn schouder op meerdere plaatsen. Een operatie was nodig en werd gevolgd door een moeizaam, langdurig herstel.

Second opinion

Artsen, huisartsen en diverse fysiotherapeuten: hij heeft ze allemaal wel gezien. Maar twee jaar na dato voelt hij zich eerder een oude man die niet meer kan sporten op zijn vroegere niveau dan een sportieve gast van 31. Zijn schouder heeft zijn beweeglijkheid nog niet terug en Maarten vraagt zich af of hij wel bij de beste behandelaar zit. Het vertrouwen dat zijn schouder ooit nog de oude zal worden, is weg. Om uit te zoeken of dat zo is, gaat hij op zoek naar de beste sportarts voor een second opinion. Dat hij daarvoor inmiddels verder van huis moet zoeken, maakt hem niet meer uit. Maarten belandt bij één van de sportartsen van Sport Medisch Centrum Papendal.

Testen en meten door sportarts

Een consult bij een sportarts van Sport Medisch Centrum Papendal bestaat uit een uitgebreide analyse van je klacht(en). Daarvoor is het nodig om te testen en meten. Als het nodig blijkt, wordt er aanvullend onderzoek verricht of aangevraagd, zoals een echo, röntgenfoto, MRI, ECG (inspanningstest), longfunctie of ander aanvullend onderzoek. Veel metingen verrichten wij in huis bij Sport Medisch Centrum Papendal. Als we alle gegevens in beeld hebben, starten we met een passend behandelplan om je klachten definitief op te lossen.

Hiske Kneepkens

Sportarts

Contact

Je blessure definitief oplossen?

Loop jij al langer rond met een klacht waar geen verbetering in zit? Ook voor een second opinion kan je terecht bij de professionals van SMCP. Wacht niet langer en neem contact met ons op.

  • thuiswinkelwaarborg
  • Federatie
  • VSG
  • Keurmerk fysiotherapie
  • NOC NSF
  • SCAS gecertificeerd
  • CTO Papendal
  • High Performance Partner
  • de Fysiotherapeut