Til je fitheid naar een hoger niveau

Met begeleiding van Sport Medisch Centrum Papendal

 

Wil je beginnen met sporten, maar weet je niet hoe je dit het beste kunt doen? Of ben je al sportief en wil je je fitheid naar een nog hoger niveau tillen? Wil je weten hoe je doelgericht en efficiënt kunt trainen en de kans op blessures daarbij zo laag mogelijk houdt? Werk dan samen met Sport Medisch Centrum Papendal (SMCP) aan jouw fitheid!

Met de ondersteuning van diverse experts van Sport Medisch Centrum Papendal krijg jij dezelfde service die topsporters bij ons ook krijgen. Je wordt op één van onze negen vestigingen getest en gemeten, waarna je mede op basis van jouw wensen en behoefte een fitheidsplan op maat krijgt. De begeleiding van SMCP zorgt ervoor dat je niet langer zonder doelgericht plan traint en onnodig blessures krijgt. En dat je niet teveel of te weinig traint. Iedereen die zijn fitheid wil verbeteren kan zich bij SMCP melden voor begeleiding. Het aantal jaren trainingservaring is niet van belang.

Welke diensten vallen onder begeleiding van Sport Medisch Centrum Papendal?

Als je begeleiding van SMCP wenst te krijgen, dan heb je keuze uit een breed aanbod van diensten door onze experts op het gebied van sport, beweging en gezondheid. Je kunt kiezen uit:

  1. Diverse sportmedische onderzoeken
  2. Inspanningstest
  3. Blessureconsult door een fysiotherapeut
  4. Voet- en loopanalyse
  5. Dynamische fietspositiemeting
  6. Trainingsbegeleiding op maat door een bewegingswetenschapper
  7. Voedingsadvies op maat door een diëtiste
  8. Sportmassage

Je kunt geheel naar eigen wens en behoefte kiezen uit één of meerdere onderdelen van de begeleiding. Je hebt geen verwijzing van een arts nodig. In sommige gevallen is een verwijzing van een arts verplicht om de behandeling door de verzekering vergoedt te krijgen. Wanneer je deze kosten zelf voldoet is dit niet nodig.

Tarieven en vergoedingen

Bekijk hieronder de tarieven en vergoedingen van de diverse onderdelen van de begeleiding of neem contact met ons op voor vragen hierover.

Afspraak maken

Heb je vragen over de begeleiding van SMCP of wil je direct aan de slag? Neem dan nu contact met ons op.

Contact opnemen

  • thuiswinkelwaarborg
  • Federatie
  • VSG
  • Keurmerk fysiotherapie
  • NOC NSF
  • SCAS gecertificeerd
  • CTO Papendal
  • High Performance Partner
  • de Fysiotherapeut